پنج دلیلی که موجب ناکامی استارتاپها میشوند
- دکتر مریم ابوالقاسمی
- توسعه کسب و کار
- بازدید: 1306
طبق بررسیهای فوربز نود درصد استارتاپها با شکست مواجه میشوند. دلایل آن میتواند ناشی از مشکلات نهفته در الگوی کسبوکار، ارزیابی بازار، تیم مدیریتی، سرعت پیشروی یا مدیریت بودجه باشد.
آفت اکوسیستم استارتاپی؛ از منتورنماها تا دنیای خوش آب و رنگ استارتاپی
- دکتر مریم ابوالقاسمی
- توسعه کسب و کار
- بازدید: 1221
اکوسیستم استارتاپی ایران مدت زیادی نیست پا گرفته؛ ولی پیشرفتها و موفقیتهای زیادی کسب کرده است. بااینحال، سختیهایی هم به خود دیده که تنشهای بسیاری به آن وارد کرده است. این سختیها که دامنهی وسیعی از تأثیر تحریمها و فیلترینگ و تعاملات ارزی است و عواملی بیرونی دارد، در بخشهای دیگری هم صورتی داخلی دارد. این موضوعات مختلف میتواند بر حلقههای زنجیر اکوسیستم تأثیر منفی بگذارد و حتی به ازبینرفتن استارتاپ یا صدمه به بدنهی اکوسیستم منجر شود؛ موارد مختلفی که یکی از آنها فضای استفاده از منتورها یا بهقول استارتاپیها منتورشیپ است.
چرا بیشتر استارتاپها ناکام میمانند؟
- دکتر مریم ابوالقاسمی
- توسعه کسب و کار
- بازدید: 1231
استارتاپها غالبا ریسکی و مخاطرهآمیز جلوه داده میشوند.
اشخاصی که برای شروع یک استارتاپ از کار خود استعفا میدهند،"رویاپرداز" – یا از نوع خلاق مهارناپذیر شناخته میشوند. کسانی که کار کردن در استارتاپها را برمیگزینند، غالبا ظرفیت بیشتری برای آشفتگی درونی دارند. باوجود آنکه امروزه رویای ساخت استارتاپ بیش از پیش قویتر (و ازلحاظ اجتماعی قابلقبولتر) بهنظر میرسد، اما در واقعیت مردم همچنان آنرا به مثابه خانهای پوشالی میبینند.